Bog & idéMaria Hjort Kronholm

Bøger skrevet af Maria Hjort Kronholm

Læs mere om Maria Hjort Kronholm
1 produkter
1 produkter
Han tog mit liv
STREAM
Han tog mit livMaria Hjort Kronholm
199,95 DKK
Lydbog
(3)
Han tog mit liv

Mere om Maria Hjort Kronholm

Hos Bog & idé kan du blot bestille en enkelt bog af Maria Hjort Kronholm. Det er "Han tog mit liv ". Det er Helmin & Sorgenfri, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Han tog mit liv " af Maria Hjort Kronholm

Hos Bog & idé er "Han tog mit liv " tilgængelig som lydbog. Du kan desuden altid have "Han tog mit liv " af Maria Hjort Kronholm med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din computer, tablet eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Helmin & Sorgenfri, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Kronholm, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Maria Hjort Kronholm