Bog & idéMaria Holkenfeldt Behrendt

Bøger skrevet af Maria Holkenfeldt Behrendt

Læs mere om Maria Holkenfeldt Behrendt
1 produkter
1 produkter
Mit bedste karriereråd
Mit bedste karriererådMaria Holkenfeldt Behrendt
151,95 DKK
EBOG
(0)
Mit bedste karriereråd

Mere om Maria Holkenfeldt Behrendt

Der er flere forskellige bøger af Maria Holkenfeldt Behrendt tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Holkenfeldt Behrendts nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forældreguiden" udgivet af Høst & Søn - "Guide til bedsteforældre - og deres børn" udgivet af Høst & Søn - "Mit bedste karriereråd" udgivet af Gads Forlag - "Mit bedste karriereråd" udgivet af Gads Forlag

Bøger af Maria Holkenfeldt Behrendt

Maria Holkenfeldt Behrendt har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Holkenfeldt Behrendts bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Holkenfeldt Behrendt er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Maria Holkenfeldt Behrendts "Forældreguiden"

"Forældreguiden" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Høst & Søn, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Guide til bedsteforældre - og deres børn" af Maria Holkenfeldt Behrendt

Det er muligt at købe Maria Holkenfeldt Behrendts "Guide til bedsteforældre - og deres børn" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Høst & Søn.
Detaljer
Fulde navn:
Maria Holkenfeldt Behrendt