Bog & idéMaria Jensen

Bøger skrevet af Maria Jensen

Læs mere om Maria Jensen
1 produkter
1 produkter
Udsatte voksne og socialt arbejde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Udsatte voksne og socialt arbejdePauline Hagensen
368,96 DKK
Hæftet
(0)
Udsatte voksne og socialt arbejde

Mere om Maria Jensen

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Maria Jensen. På listen nedenfor ser du Jensens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tinder-tider" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Nu skal du høre" udgivet af Magna - "Bootybogen" udgivet af People'sPress - "Udsatte voksne og socialt arbejde" udgivet af Gyldendal - "Bootybogen" udgivet af People’sPress - "Drømmelandet." udgivet af Multivers - "Død og evighed i musikken 1890-1920" udgivet af Museum Tusculanum - "Dansk Feng Shui i praksis" udgivet af Vinding

Bøger af Maria Jensen

Der er otte tilgængelige bogudgivelser af Maria Jensen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Jensens bøger fås i flere formater. Jensens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Tinder-tider" af Maria Jensen

Det er muligt at købe Maria Jensens "Tinder-tider" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget mellemgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Maria Jensen "Nu skal du høre"

Hos Bog & idé er "Nu skal du høre" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Magna, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Maria Jensen