Bog & idéMaria Kjær Themsen

Bøger skrevet af Maria Kjær Themsen

Læs mere om Maria Kjær Themsen
2 produkter
2 produkter
Berørt
BerørtMaria Kjær Themsen
449,95 DKK
Indbundet
(7)
Berørt
Lilibeth Cuenca Rasmussen – I AM NOT WHAT YOU SEE
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lilibeth Cuenca Rasmussen – I AM NOT WHAT YOU SEESanne Kofod Olsen
331,96 DKK
Hardback
(0)
Lilibeth Cuenca Rasmussen – I AM NOT WHAT YOU SEE

Mere om Maria Kjær Themsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger fra Maria Kjær Themsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Kjær Themsens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mécanique moderne" udgivet af Strandberg Publishing - "Berørt" udgivet af Strandberg Publishing - "John Kørner - maleri" udgivet af Bjerggaard¤i samarbejde med Brandts¤Strandberg Publishing - "Heavy" udgivet af Gl. Holtegaard

Mere om Maria Kjær Themsens bøger

Du kan finde fire bøger af Maria Kjær Themsen her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Kjær Themsens bøger fås i et udvalg af formater. Kjær Themsens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Maria Kjær Themsens "Mécanique moderne"

"Mécanique moderne" er tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Strandberg Publishing, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Berørt" af Maria Kjær Themsen

"Berørt" findes på den digitale boghylde som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Strandberg Publishing.
Detaljer
Fulde navn:
Maria Kjær Themsen