Bog & idéMaria Lundsby Krüger

Bøger skrevet af Maria Lundsby Krüger

Læs mere om Maria Lundsby Krüger
1 produkter
1 produkter
Alt om Mikkel Hansen
STREAM
Alt om Mikkel HansenMaria Lundsby Krüger
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Alt om Mikkel Hansen

Mere om Maria Lundsby Krüger

Du kan kun bestille en enkelt bog af Maria Lundsby Krüger her hos Bog & idé. Bogen hedder "Alt om Mikkel Hansen". Det er Forlaget Turbulenz, der har publiceret den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Alt om Mikkel Hansen" af Maria Lundsby Krüger

Hos Bog & idé er "Alt om Mikkel Hansen" tilgængelig som lydbog. Maria Lundsby Krügers "Alt om Mikkel Hansen" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Turbulenz.

Dette er en også en skøn bog fra Krüger, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Maria Lundsby Krüger