Bog & idéMaria Øksnes

Bøger skrevet af Maria Øksnes

Læs mere om Maria Øksnes
5 produkter
5 produkter
Legens flertydighed
BOEGERTILSTAERKPRIS
Legens flertydighedMaria Øksnes
233,96 DKK
Hæftet
(0)
Legens flertydighed
Pædagogik i dagtilbud
Pædagogik i dagtilbudTorben Munkholm
439,95 DKK
Hæftet
(0)
Pædagogik i dagtilbud
Pædagogik i skole og fritid
Pædagogik i skole og fritidTorben Munkholm
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Pædagogik i skole og fritid
Lekens flertydighet : om barns lek i en institusjonalisert barndom
Lekens flertydighet : om barns lek i en institusjonalisert barndomMaria Øksnes
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Lekens flertydighet : om barns lek i en institusjonalisert barndom
Barns Lek i skolen
Barns Lek i skolenMaria Øksnes
499,95 DKK
Hæftet
(0)
Barns Lek i skolen

Mere om Maria Øksnes

Hvis du søger en bog skrevet af Maria Øksnes, har du et bredt sortiment til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Øksnes.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Maria Øksnes' bøger kan skaffes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Barns Lek i skolen" udgivet af Fagbokforlaget - "Lekens flertydighet" udgivet af Cappelen Damm Akademisk - "Lekelyst i barnehagen : å fremme lekens egenverdi" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "Lek" i serien "Barndom i barnehagen" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "Motstand" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "Pædagogik i skole og fritid" udgivet af Gyldendal - "Pædagogik i dagtilbud" udgivet af Gyldendal - "Barndom i barnehagen : vennskap" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "Legens flertydighed" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Maria Øksnes

Maria Øksnes har ni bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Øksnes som hæftet. Derudover er bøgerne fra Øksnes publiceret i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Maria Øksnes' "Barns Lek i skolen"

Det er muligt at købe Maria Øksnes' "Barns Lek i skolen" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Fagbokforlaget, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål.

"Lekens flertydighet" af Maria Øksnes

Hos Bog & idé er "Lekens flertydighet" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på bokmål og er publiceret af Cappelen Damm Akademisk.
Detaljer
Fulde navn:
Maria Øksnes