Bog & idéMaria Tønnersen

Bøger skrevet af Maria Tønnersen

Læs mere om Maria Tønnersen
1 produkter
1 produkter
Demenshåndbogen
BOEGERTILSTAERKPRIS
DemenshåndbogenTorben Riise
143,96 DKK
Paperback
(0)
Demenshåndbogen

Mere om Maria Tønnersen

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Maria Tønnersen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Tønnersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Nye vinkler på demens" udgivet af Books on Demand - "Demenshåndbogen" udgivet af Books on Demand - "Livet skal leves – også med demens" udgivet af Forlaget Mapia

Bøger af Maria Tønnersen

Du kan bestille tre bøger af Maria Tønnersen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Tønnersen som paperback. Bøgerne af Tønnersen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Maria Tønnersens "Nye vinkler på demens"

Det er muligt at købe Maria Tønnersens "Nye vinkler på demens" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Books on Demand.

Maria Tønnersen "Demenshåndbogen"

Hos Bog & idé er "Demenshåndbogen" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Books on Demand, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Maria Tønnersen