Bog & idéMarianne Abrahamsen

Bøger skrevet af Marianne Abrahamsen

Læs mere om Marianne Abrahamsen
4 produkter
4 produkter
Spansk
SpanskMarianne Abrahamsen
159,95 DKK
Hæftet
(0)
Spansk
Tuxens breve
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tuxens breveMarianne Abrahamsen
290,46 DKK
Indbundet
(4)
Tuxens breve
Tuxens breve
Tuxens breveMarianne Abrahamsen
349,95 DKK
EBOG
(4)
Tuxens breve
Nicoline Tuxen
Nicoline TuxenMarianne Abrahamsen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Nicoline Tuxen

Mere om Marianne Abrahamsen

Marianne Abrahamsen har flere forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Abrahamsens udgivelser.
Bøgerne fra Marianne Abrahamsen kan skaffes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Tuxens breve" udgivet af Frydenlund - "Tuxens breve" udgivet af Frydenlund - "Fransk" udgivet af Gyldendal - "Fransk" udgivet af Gyldendal - "Spansk" i serien "Gyldendals mini-grammatik" udgivet af Gyldendal - "Spansk grammatik" udgivet af Haase - "Bag den åbne dør" i serien "DPI" udgivet af Danmarks Pædagogiske Institut - "Spansk" i serien "Gyldendals mini-grammatik" udgivet af Gyldendal - "Den etiske efterspørgsel" udgivet af Klim

Bøger af Marianne Abrahamsen

Du kan købe ni bøger af Marianne Abrahamsen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Marianne Abrahamsen kan købes i flere formater. Abrahamsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Tuxens breve" af Marianne Abrahamsen

"Tuxens breve" kan købes online som ebog. "Tuxens breve" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Frydenlund.

Marianne Abrahamsen "Tuxens breve"

Det er muligt at købe Marianne Abrahamsens "Tuxens breve" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Frydenlund.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Abrahamsen