Bog & idéMarianne Egense

Bøger skrevet af Marianne Egense

Læs mere om Marianne Egense
2 produkter
2 produkter
Kvinders guide til mere hovedløs sex
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kvinders guide til mere hovedløs sexAnnlil Frolov
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Kvinders guide til mere hovedløs sex
Kvinders guide til mere hovedløs sex
Kvinders guide til mere hovedløs sexAnnlil Frolov Annlil Frolov
99,95 DKK
e-bog
(0)
Kvinders guide til mere hovedløs sex

Mere om Marianne Egense

Marianne Egense har forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Egense.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kvinders guide til mere hovedløs sex" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Kvinders guide til mere hovedløs sex, sc." udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Sådan, piger!" udgivet af Høst og Søn

Mere om Marianne Egenses bøger

Marianne Egense har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Egenses bøger kommer blot som hæftet. Egenses bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Marianne Egenses "Kvinders guide til mere hovedløs sex"

"Kvinders guide til mere hovedløs sex" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Kvinders guide til mere hovedløs sex, sc." af Marianne Egense

Det er muligt at købe Marianne Egenses "Kvinders guide til mere hovedløs sex, sc." som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Egense