Bog & idéMarianne Florman

Bøger skrevet af Marianne Florman

Læs mere om Marianne Florman
4 produkter
4 produkter
Vejen til hestens hjerte - og dit eget
Vejen til hestens hjerte - og dit egetMarianne Florman og Mathilde Denning
249,95 DKK
Hardback
(1)
Vejen til hestens hjerte - og dit eget
Vejen til hestens hjerte - og dit eget
Vejen til hestens hjerte - og dit egetMarianne Florman
139,95 DKK
Lydbog
(0)
Vejen til hestens hjerte - og dit eget
En jernladys lærdom
En jernladys lærdomMarianne Florman
69,95 DKK
e-bog
(0)
En jernladys lærdom
Valdesmart
BOEGERTILSTAERKPRIS
ValdesmartMarianne Florman
99,56 DKK
Hardback
(0)
Valdesmart

Mere om Marianne Florman

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Marianne Florman. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Florman.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vejen til hestens hjerte - og dit eget" udgivet af Florman - "En jernlady's lærdom" udgivet af Saga - "Valdesmart" udgivet af Florman - "Vejen til hestens hjerte - og dit eget" udgivet af Florman - "En jernladys lærdom" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Vejen til hestens hjerte" udgivet af Turbine - "Ha´ det godt!" udgivet af DR

Marianne Flormans bøger

Marianne Florman har syv bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Flormans bøger kommer i flere formater. Flormans bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Vejen til hestens hjerte - og dit eget" af Marianne Florman

Det er muligt at købe Marianne Flormans "Vejen til hestens hjerte - og dit eget" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Det er Florman, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Marianne Florman "En jernlady's lærdom"

"En jernlady's lærdom" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Saga, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Florman