Bog & idéMarianne Grøndahl

Bøger skrevet af Marianne Grøndahl

Læs mere om Marianne Grøndahl
2 produkter
2 produkter
Fra tid til anden
Fra tid til andenMarianne Grøndahl
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Fra tid til anden
Skaberrum
BOEGERTILSTAERKPRIS
SkaberrumMarianne Grøndahl
165,96 DKK
Indbundet
(0)
Skaberrum

Mere om Marianne Grøndahl

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Marianne Grøndahl. På listen nedenfor ser du de seneste af Grøndahls udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "På tværs af tiden" udgivet af Gyldendal - "Tidsrum" udgivet af Gyldendal - "Udstødt" udgivet af Gyldendal - "Steder i verden " udgivet af Per Kofod - "Det Danske Folkestyre" udgivet af Gyldendal - "Skaberrum" udgivet af Aristo - "Fra tid til anden" udgivet af Garnisons Kirke

Bøger af Marianne Grøndahl

Der er syv tilgængelige bogudgivelser af Marianne Grøndahl hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Marianne Grøndahl kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Grøndahl er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Marianne Grøndahls "På tværs af tiden"

Hos Bog & idé er "På tværs af tiden" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Tidsrum" af Marianne Grøndahl

Det er muligt at købe Marianne Grøndahls "Tidsrum" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Grøndahl