Bog & idéMarianne Grove Ditlevsen

Bøger skrevet af Marianne Grove Ditlevsen

Læs mere om Marianne Grove Ditlevsen
1 produkter
1 produkter
Intern kommunikation under forandring
Intern kommunikation under forandringHelle Kryger Aggerholm
409,95 DKK
Paperback
(0)
Intern kommunikation under forandring

Mere om Marianne Grove Ditlevsen

Hos Bog & idé kan du kun bestille en enkelt bog af Marianne Grove Ditlevsen. Det er "Intern kommunikation under forandring". Den er udgivet af Samfundslitteratur på dansk. "Intern kommunikation under forandring" er desuden udgivet i serien "Den kommunikerende organisation".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Marianne Grove Ditlevsens "Intern kommunikation under forandring"

Hos Bog & idé er "Intern kommunikation under forandring" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er en del af Ditlevsens serie "Den kommunikerende organisation". Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Marianne Grove Ditlevsen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Grove Ditlevsen