Bog & idéMarianne Hørup Bendtsen

Bøger skrevet af Marianne Hørup Bendtsen

Læs mere om Marianne Hørup Bendtsen
2 produkter
2 produkter
I mål med læsning
I mål med læsningMarianne Hørup Bendtsen
189,95 DKK
Hæftet
(0)
I mål med læsning
Læs ind og ud - læseforståelsesstrategier i praksis
Læs ind og ud - læseforståelsesstrategier i praksisMarianne Hørup Bendtsen
369,95 DKK
Hæftet
(0)
Læs ind og ud - læseforståelsesstrategier i praksis

Mere om Marianne Hørup Bendtsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger skrevet af Marianne Hørup Bendtsen. På listen nedenfor har du de seneste af Bendtsens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "I mål med læsning" udgivet af Gyldendal - "Læs ind og ud - læseforståelsesstrategier i praksis" i serien "Læsespringet" udgivet af Gyldendal

Mere om Marianne Hørup Bendtsens bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Marianne Hørup Bendtsen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun bestille Bendtsens bøger som hæftet. Bøgerne af Bendtsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Gyldendal.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"I mål med læsning" af Marianne Hørup Bendtsen

"I mål med læsning" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Marianne Hørup Bendtsen "Læs ind og ud - læseforståelsesstrategier i praksis"

Hos Bog & idé er "Læs ind og ud - læseforståelsesstrategier i praksis" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Bendtsens serie "Læsespringet". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Hørup Bendtsen