Bog & idéMarianne Joensen

Bøger skrevet af Marianne Joensen

Læs mere om Marianne Joensen
3 produkter
3 produkter
Drengen uden ord
BOEGERTILSTAERKPRIS
Drengen uden ordMarianne Joensen
240,66 DKK
Hæftet
(0)
Drengen uden ord
Med alt betalt
Med alt betaltMarianne Joensen
89,95 DKK
e-bog
(0)
Med alt betalt
Drengen uden ord
Drengen uden ordMarianne Joensen
179,95 DKK
EBOG
(0)
Drengen uden ord

Mere om Marianne Joensen

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Marianne Joensen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Joensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Drengen uden ord" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Drengen uden ord" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Kærlighed i indkøbskurven" udgivet af Mellemgaard - "Med alt betalt" udgivet af mellemgaard - "Med alt betalt" udgivet af mellemgaard

Bøger skrevet af Marianne Joensen

Du kan bestille fem bøger af Marianne Joensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Marianne Joensen kommer i samtlige formater. Bøgerne af Joensen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Marianne Joensens "Drengen uden ord"

Hos Bog & idé er "Drengen uden ord" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Drengen uden ord" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Mellemgaard.

"Drengen uden ord" af Marianne Joensen

Det er muligt at købe Marianne Joensens "Drengen uden ord" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget mellemgaard, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Joensen