Bog & idéMarianne Lohse

Bøger skrevet af Marianne Lohse

Læs mere om Marianne Lohse
1 produkter
1 produkter
Fedme-epidemi slår dagligt 4 danskere ihjel
Fedme-epidemi slår dagligt 4 danskere ihjelMarianne Lohse
75,00 DKK
e-bog
(0)
Fedme-epidemi slår dagligt 4 danskere ihjel

Mere om Marianne Lohse

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Marianne Lohse. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Lohse.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fedme-epidemi slår dagligt 4 danskere ihjel" udgivet af Books on Demand - "SB metoden" udgivet af Books on Demand - "SB Metoden" udgivet af Books on Demand - "Fedme Epidemi" udgivet af Books on Demand

Bøger af Marianne Lohse

Marianne Lohse har fire bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Marianne Lohse bøger i udvalgte formater. Lohses bøger er desuden skrevet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Books on Demand.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Marianne Lohses "Fedme-epidemi slår dagligt 4 danskere ihjel"

Det er muligt at købe Marianne Lohses "Fedme-epidemi slår dagligt 4 danskere ihjel" som e-bog. "Fedme-epidemi slår dagligt 4 danskere ihjel" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Books on Demand, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"SB metoden" af Marianne Lohse

Hos Bog & idé er "SB metoden" tilgængelig som e-bog. Hvis du køber "SB metoden" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Books on Demand.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Lohse