Bog & idéMarianne Oksbjerg

Bøger skrevet af Marianne Oksbjerg

Læs mere om Marianne Oksbjerg
4 produkter
4 produkter
Litteraturlyst og læring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Litteraturlyst og læringKristine Kabel
84,96 DKK
Hæftet
(0)
Litteraturlyst og læring
MÆRKER - Ustyrlig uhygge
MÆRKER - Ustyrlig uhyggeAyoe Quist Henkel
319,95 DKK
Indbundet
(0)
MÆRKER - Ustyrlig uhygge
Kommunikationskritisk kompetence
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kommunikationskritisk kompetenceMarianne Oksbjerg
246,46 DKK
Hæftet
(0)
Kommunikationskritisk kompetence
MÆRKER - Stor, større, størst
MÆRKER - Stor, større, størstMarianne Oksbjerg
279,95 DKK
Hæftet
(0)
MÆRKER - Stor, større, størst

Mere om Marianne Oksbjerg

Marianne Oksbjerg har mange bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Oksbjergs nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "MÆRKER - Ustyrlig uhygge" i serien "Mærker¤5.-6. dansk" udgivet af Gyldendal - "MÆRKER - Stor, større, størst" i serien "Mærker¤3.-4. dansk" udgivet af Gyldendal - "Kommunikationskritisk kompetence " i serien "Seminarieserien" udgivet af Gyldendal - "Litteraturlyst og læring" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Mere om Marianne Oksbjergs bøger

Du kan købe fire bøger af Marianne Oksbjerg her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Oksbjergs bøger fås i flere forskellige formater. Marianne Oksbjerg bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"MÆRKER - Ustyrlig uhygge" af Marianne Oksbjerg

Det er muligt at købe Marianne Oksbjergs "MÆRKER - Ustyrlig uhygge" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er med i serien "Mærker¤5.-6. dansk". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"MÆRKER - Stor, større, størst" af Marianne Oksbjerg

Hos Bog & idé er "MÆRKER - Stor, større, størst" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Mærker¤3.-4. dansk". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Oksbjerg