Bog & idéMarianne Power

Bøger skrevet af Marianne Power

Læs mere om Marianne Power
3 produkter
3 produkter
Help Me! One Woman's Quest to Find Out if Self-Help Really Can Change Her Life
Help Me! One Woman's Quest to Find Out if Self-Help Really Can Change Her LifeMarianne Power
139,95 DKK
PAPERBACK
(0)
Help Me! One Woman's Quest to Find Out if Self-Help Really Can Change Her Life
Hjælp mig!
STREAM
Hjælp mig!Marianne Power
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Hjælp mig!
Hjælp mig!
Hjælp mig!Marianne Power
139,95 DKK
EBOG
(0)
Hjælp mig!

Mere om Marianne Power

Marianne Power har forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Power.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Marianne Powers bøger kan købes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Hjælp mig!" udgivet af People's - "Hjælp mig!" udgivet af People's - "Hjælp mig!" udgivet af People'sPress - "Help Me! One Woman's Quest to Find Out if Self-Help Really Can Change Her Life" udgivet af Picador - "Et bedre jeg" udgivet af People’sPress - "Et bedre jeg" udgivet af People’sPress - "Et bedre jeg" udgivet af People’sPress

Mere om Marianne Powers bøger

Marianne Power har syv bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Powers bøger fås i samtlige formater. Powers bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Marianne Powers "Hjælp mig!"

Hos Bog & idé er "Hjælp mig!" tilgængelig som lydbog. Med Marianne Powers "Hjælp mig!" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People's.

"Hjælp mig!" af Marianne Power

"Hjælp mig!" findes på den digitale boghylde som ebog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Hjælp mig!" på din enhed og begynde at læse. Det er People's, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Power