Bog & idéMarianne Rathje

Bøger skrevet af Marianne Rathje

Læs mere om Marianne Rathje
1 produkter
1 produkter
Sprog og sex
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sprog og sexMichael Blædel (red.)
89,96 DKK
Hæftet
(0)
Sprog og sex

Mere om Marianne Rathje

Marianne Rathje har en del bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Rathje.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sprog og sex" udgivet af Modersmål-Selskabet - "Rigtigt Kort" i serien "Dansk Sprognævns skrifter" udgivet af Gyldendal - "NyS 46 " i serien "Nydanske Sprogstudier" udgivet af Dansk Sprognævn - "Generationssprog" i serien "Dansk Sprognævns skrifter" udgivet af Dansk Sprognævn - "Swearing in the Nordic Countries" i serien "Sprognævnets konferenceserie" udgivet af Dansk Sprognævn - "NyS 37" udgivet af Dansk Sprognævn - "NyS 37" udgivet af Dansk Sprognævn

Mere om Marianne Rathjes bøger

Marianne Rathje har syv bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Rathjes bøger fås blot som hæftet. Derudover er bøgerne fra Rathje skrevet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Marianne Rathjes "Sprog og sex"

Det er muligt at købe Marianne Rathjes "Sprog og sex" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Modersmål-Selskabet, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Rigtigt Kort" af Marianne Rathje

Det er muligt at købe Marianne Rathjes "Rigtigt Kort" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Dansk Sprognævns skrifter". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Rathje