Bog & idéMarianne Rugkåsa

Bøger skrevet af Marianne Rugkåsa

Læs mere om Marianne Rugkåsa
2 produkter
2 produkter
Likhetens dilemma : om sivilisering og integrasjon i den velferdsambisiøse norske stat
Likhetens dilemma : om sivilisering og integrasjon i den velferdsambisiøse norske statMarianne Rugkåsa
489,95 DKK
Hæftet
(0)
Likhetens dilemma : om sivilisering og integrasjon i den velferdsambisiøse norske stat
Sociologi og socialantropologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sociologi og socialantropologiMarianne Rugkåsa
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Sociologi og socialantropologi

Mere om Marianne Rugkåsa

Vi har hos Bog & idé mange bøger skrevet af Marianne Rugkåsa. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Rugkåsa.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Marianne Rugkåsas bøger kan skaffes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Mellom mennesker og samfunn : sosiologi og sosialantropologi for helse- og sosialprofesjonene" udgivet af Gyldendal akademisk - "Likhetens dilemma : om sivilisering og integrasjon i den velferdsambisiøse norske stat" udgivet af Gyldendal akademisk - "Sociologi og socialantropologi" udgivet af Gyldendal

Mere om Marianne Rugkåsas bøger

Marianne Rugkåsa har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Rugkåsa som hæftet. Rugkåsas bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Marianne Rugkåsas "Mellom mennesker og samfunn : sosiologi og sosialantropologi for helse- og sosialprofesjonene"

Hos Bog & idé er "Mellom mennesker og samfunn : sosiologi og sosialantropologi for helse- og sosialprofesjonene" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Gyldendal akademisk.

Marianne Rugkåsa "Likhetens dilemma : om sivilisering og integrasjon i den velferdsambisiøse norske stat"

"Likhetens dilemma : om sivilisering og integrasjon i den velferdsambisiøse norske stat" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk og er udgivet af Gyldendal akademisk.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Rugkåsa