Bog & idéMarianne Skytte

Bøger skrevet af Marianne Skytte

Læs mere om Marianne Skytte
7 produkter
7 produkter
Socialt arbejde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Socialt arbejdeJens Guldager
404,96 DKK
Hæftet
(0)
Socialt arbejde
Samfundet i pædagogisk arbejde
Samfundet i pædagogisk arbejdeCarsten Pedersen
449,95 DKK
Indbundet
(0)
Samfundet i pædagogisk arbejde
Socialpædagogik - en grundbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Socialpædagogik - en grundbogDitte Sørensen
404,96 DKK
Indbundet
(0)
Socialpædagogik - en grundbog
Socialpolitik
SocialpolitikFinn Diderichsen
539,95 DKK
Hæftet
(0)
Socialpolitik
Etniske minoritetsfamilier og socialt arbejde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Etniske minoritetsfamilier og socialt arbejdeMarianne Skytte
278,96 DKK
Hæftet
(0)
Etniske minoritetsfamilier og socialt arbejde
Tosprogede børn i det danske samfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tosprogede børn i det danske samfundElse Christensen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Tosprogede børn i det danske samfund
Etiske dilemmaer i pædagogisk arbejde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Etiske dilemmaer i pædagogisk arbejdeAnette Faye Jacobsen
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Etiske dilemmaer i pædagogisk arbejde

Mere om Marianne Skytte

Der findes flere bøger fra Marianne Skytte online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Skyttes seneste udgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Marianne Skyttes bøger udbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Etniske minoritetsfamilier og socialt arbejde" udgivet af Hans Reitzel - "Socialpolitik" udgivet af HansReitzels - "Etniske minoritetsfamilier og socialt arbejde" udgivet af HansReitzels - "Socialpolitik" udgivet af - - "Socialt arbejde" udgivet af Akademisk Forlag - "Etniske minoritetsfamilier og socialt arbejde" udgivet af HansReitzels - "Etiske dilemmaer i pædagogisk arbejde" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Socialpolitik" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal - "Etniske minoritetsfamilier og socialt arbejde" udgivet af Gyldendal - "Vilkår og udfordringer i det flerkulturelle samfund" udgivet af Frydenlund - "Socialt arbejde" udgivet af Akademisk Forlag - "Samfundet i pædagogisk arbejde" udgivet af Akademisk Forlag - "Socialpædagogik - en grundbog" udgivet af Gyldendal - "Etniske minoritetsfamilier og socialt arbejde" udgivet af Gyldendal - "Etiske dilemmaer i pædagogisk arbejde" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal - "Anbringelse af etniske minoritetsbørn : om socialarbejderes vurderinger og ..." udgivet af Lunds universitet. Socialhögskolan - "Samfund og kultur i sundhedsarbejdet" udgivet af Frydenlund - "Tosprogede børn i det danske samfund" udgivet af Gyldendal - "Børn og familie i det postmoderne samfund" udgivet af HansReitzels

Marianne Skyttes bøger

Der er 19 tilgængelige udgivelser af Marianne Skytte hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Skyttes bøger kommer i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Skytte inddelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Marianne Skyttes "Etniske minoritetsfamilier og socialt arbejde"

Det er muligt at købe Marianne Skyttes "Etniske minoritetsfamilier og socialt arbejde" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Hans Reitzel, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Socialpolitik" af Marianne Skytte

Det er muligt at købe Marianne Skyttes "Socialpolitik" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er HansReitzels, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Skytte