Bog & idéMarianne Spandet Jakobsen

Bøger skrevet af Marianne Spandet Jakobsen

Læs mere om Marianne Spandet Jakobsen
2 produkter
2 produkter
Kort & godt om MEDIATION & KONFLIKTER
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kort & godt om MEDIATION & KONFLIKTERMarianne Spandet Jakobsen
206,96 DKK
Hæftet
(1)
Kort & godt om MEDIATION & KONFLIKTER
Mediation i organisatorisk perspektiv
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mediation i organisatorisk perspektivMarianne Spandet Jakobsen
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Mediation i organisatorisk perspektiv

Mere om Marianne Spandet Jakobsen

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Marianne Spandet Jakobsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Jakobsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kort & godt om MEDIATION & KONFLIKTER" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Mediation i organisatorisk perspektiv" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Mediation i organisatorisk perspektiv" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Mere om Marianne Spandet Jakobsens bøger

Du kan finde tre bøger af Marianne Spandet Jakobsen her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Marianne Spandet Jakobsen kan købes i et udvalg af formater. Jakobsens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kort & godt om MEDIATION & KONFLIKTER" af Marianne Spandet Jakobsen

Hos Bog & idé er "Kort & godt om MEDIATION & KONFLIKTER" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Marianne Spandet Jakobsen "Mediation i organisatorisk perspektiv"

Hos Bog & idé er "Mediation i organisatorisk perspektiv" tilgængelig som e-bog. Hvis du køber "Mediation i organisatorisk perspektiv" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Spandet Jakobsen