Bog & idéMarianne Thrane

Bøger skrevet af Marianne Thrane

Læs mere om Marianne Thrane
1 produkter
1 produkter
Evaluering, test og elevplaner i skolen
Evaluering, test og elevplaner i skolenMarianne Thrane
49,95 DKK
EBOG
(0)
Evaluering, test og elevplaner i skolen

Mere om Marianne Thrane

Marianne Thrane har flere bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Thrane.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pædagogisk udvalg i udvikling" udgivet af Danmarks Lærerhøjskole - "Evaluering, test og elevplaner i skolen" i serien "Læreruddannelsen i fokus" udgivet af Dafolo A/S - "Evaluering i skolen" udgivet af Klim

Bøger skrevet af Marianne Thrane

Marianne Thrane har tre bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Thranes bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Thrane er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Pædagogisk udvalg i udvikling" af Marianne Thrane

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Thrane, kan du godt glæde dig. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Danmarks Lærerhøjskole.

"Evaluering, test og elevplaner i skolen" af Marianne Thrane

Det er muligt at købe Marianne Thranes "Evaluering, test og elevplaner i skolen" som ebog. Hvis du køber "Evaluering, test og elevplaner i skolen" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af Thranes serie "Læreruddannelsen i fokus". Det er Dafolo A/S, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Thrane