Bog & idéMarianne Toftum m.fl.

Bøger skrevet af Marianne Toftum m.fl.

Læs mere om Marianne Toftum m.fl.
1 produkter
1 produkter
En kærlighedserklæring til Møn, Nyord og Bogø
En kærlighedserklæring til Møn, Nyord og BogøMarianne Toftum m.fl.
449,95 DKK
Indbundet
(0)
En kærlighedserklæring til Møn, Nyord og Bogø

Mere om Marianne Toftum m.fl.

Du kan kun finde en enkelt bog af Marianne Toftum m.fl. her hos Bog & idé. Det er "En kærlighedserklæring til Møn, Nyord og Bogø". Det er Designmark, der har publiceret den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Marianne Toftum m.fl.s "En kærlighedserklæring til Møn, Nyord og Bogø"

"En kærlighedserklæring til Møn, Nyord og Bogø" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Designmark, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra m.fl., som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Toftum m.fl.