Bog & idéMarianne Winther Jørgensen

Bøger skrevet af Marianne Winther Jørgensen

Læs mere om Marianne Winther Jørgensen
1 produkter
1 produkter
Diskursanalyse som teori og metode
Diskursanalyse som teori og metodeMarianne Winther Jørgensen og Louise Phillips
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Diskursanalyse som teori og metode

Mere om Marianne Winther Jørgensen

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Marianne Winther Jørgensen. På listen nedenfor ser du Jørgensens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Refleksivitet og kritik" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Diskursanalyse som teori og metode" udgivet af Samfundslitteratur Roskilde Universitetsforlag

Bøger skrevet af Marianne Winther Jørgensen

Du kan finde to bøger af Marianne Winther Jørgensen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Jørgensens bøger kommer kun som hæftet. Bøgerne af Jørgensen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Marianne Winther Jørgensens "Refleksivitet og kritik"

"Refleksivitet og kritik" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Roskilde Universitetsforlag.

"Diskursanalyse som teori og metode" af Marianne Winther Jørgensen

Det er muligt at købe Marianne Winther Jørgensens "Diskursanalyse som teori og metode" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Samfundslitteratur Roskilde Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Winther Jørgensen