Bog & idéMarianne Wolff Lundholt

Bøger skrevet af Marianne Wolff Lundholt

Læs mere om Marianne Wolff Lundholt
3 produkter
3 produkter
Leadership Communication in Theory and Practice
BOEGERTILSTAERKPRIS
Leadership Communication in Theory and PracticeMarianne Wolff Lundholt og Anette Uldall
224,96 DKK
Paperback
(0)
Leadership Communication in Theory and Practice
Ledelseskommunikation
BOEGERTILSTAERKPRIS
LedelseskommunikationMarianne Wolff Lundholt og Anette Uldall
71,96 DKK
Paperback
(1)
Ledelseskommunikation
Ledelseskommunikation
LedelseskommunikationMarianne Wolff Lundholt
149,95 DKK
EBOG
(1)
Ledelseskommunikation

Mere om Marianne Wolff Lundholt

Der findes flere forskellige bøger af Marianne Wolff Lundholt tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Wolff Lundholt.
Bøgerne fra Marianne Wolff Lundholt kan skaffes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Exploring Fictionality" udgivet af University Press of Southern Denmark - "Ledelseskommunikation" udgivet af Samfundslitteratur - "Leadership Communication in Theory and Practice" udgivet af Samfundslitteratur - "Ledelseskommunikation" i serien "Kort og præcist om medier og kommunikation" udgivet af Samfundslitteratur - "Fortælling i virksomhedens tjeneste" i serien "Writings from the Center for Narratological Studies" udgivet af Medusa - "Fortælling i virksomhedens tjeneste" i serien "Writings from the Center for Narratological Studies" udgivet af Forlaget Medusa - "Telling without tellers" i serien "Writings from the Center for Narratological Studies" udgivet af Medusa

Marianne Wolff Lundholts bøger

Der er syv tilgængelige bøger af Marianne Wolff Lundholt hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan bestille Marianne Wolff Lundholt bøger i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Wolff Lundholt publiceret i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Exploring Fictionality" af Marianne Wolff Lundholt

Hos Bog & idé er "Exploring Fictionality" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af University Press of Southern Denmark.

"Ledelseskommunikation" af Marianne Wolff Lundholt

Det er muligt at købe Marianne Wolff Lundholts "Ledelseskommunikation" som ebog. Hvis du køber "Ledelseskommunikation" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Wolff Lundholt