Bog & idéMarie Bourdon

Bøger skrevet af Marie Bourdon

Læs mere om Marie Bourdon
1 produkter
1 produkter
Det perfekte billede
Det perfekte billedeMarie Bourdon
99,95 DKK
EBOG
(0)
Det perfekte billede

Mere om Marie Bourdon

Der er bare én bog af Marie Bourdon tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Det perfekte billede". Den er publiceret af Lindhardt og Ringhof på dansk. "Det perfekte billede" er desuden en del af serien "Juvelen".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Marie Bourdons "Det perfekte billede"

"Det perfekte billede" kan købes som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Det perfekte billede" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af serien "Juvelen". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Marie Bourdon fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Marie Bourdon