Bog & idéMarie Dinesen

Bøger skrevet af Marie Dinesen

Læs mere om Marie Dinesen
1 produkter
1 produkter
Frøken sommerfugl
Frøken sommerfuglMarie Dinesen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Frøken sommerfugl

Mere om Marie Dinesen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Marie Dinesen. På listen nedenfor har du Dinesens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "C.S. Peirce - fænomenologi, semiotik og logik" udgivet af Nordisk Sommeruniversitet - "Frøken sommerfugl" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "I skyggedalen" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Marie Dinesens bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Marie Dinesen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Dinesens bøger fås i udvalgte formater. Dinesens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"C.S. Peirce - fænomenologi, semiotik og logik" af Marie Dinesen

Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Marie Dinesen. Det er Nordisk Sommeruniversitet, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Marie Dinesen "Frøken sommerfugl"

Hos Bog & idé er "Frøken sommerfugl" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Frøken sommerfugl" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Marie Dinesen