Bog & idéMarie Gammeltoft

Bøger skrevet af Marie Gammeltoft

Læs mere om Marie Gammeltoft
1 produkter
1 produkter
Psykologiske undersøgelser af børn
BOEGERTILSTAERKPRIS
Psykologiske undersøgelser af børnAnna Lisa Hyltén-Cavallius
206,96 DKK
Hæftet
(0)
Psykologiske undersøgelser af børn

Mere om Marie Gammeltoft

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Marie Gammeltoft. På listen nedenfor finder du Gammeltofts nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mit barn skal til psykolog" udgivet af Komiteen for Sundhedsoplysning - "Psykologiske undersøgelser af børn" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Marie Gammeltofts bøger

Marie Gammeltoft har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Gammeltofts bøger fås kun som hæftet. Bøgerne af Gammeltoft er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Marie Gammeltofts "Mit barn skal til psykolog"

Det er muligt at købe Marie Gammeltofts "Mit barn skal til psykolog" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Komiteen for Sundhedsoplysning.

"Psykologiske undersøgelser af børn" af Marie Gammeltoft

"Psykologiske undersøgelser af børn" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Marie Gammeltoft