Bog & idéMarie Hvidt

Bøger skrevet af Marie Hvidt

1 produkter
1 produkter
Frederik IV - En letsindig alvorsmand
STREAM
Frederik IV - En letsindig alvorsmandMarie Hvidt
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Frederik IV - En letsindig alvorsmand

Mere om Marie Hvidt

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger fra Marie Hvidt. På listen nedenfor ser du Hvidts nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Frederik IV" udgivet af Gad - "Frederik IV - En letsindig alvorsmand" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Marie Hvidt

Du kan finde to bøger af Marie Hvidt her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Hvidts bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Hvidt er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Frederik IV" af Marie Hvidt

"Frederik IV" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gad, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Marie Hvidt "Frederik IV - En letsindig alvorsmand"

Hos Bog & idé er "Frederik IV - En letsindig alvorsmand" tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have Marie Hvidts "Frederik IV - En letsindig alvorsmand" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har gennemført dit køb. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Marie Hvidt