Bog & idéMarie Kjestine Høier

Bøger skrevet af Marie Kjestine Høier

Læs mere om Marie Kjestine Høier
2 produkter
2 produkter
En landsby i krig og fred
BOEGERTILSTAERKPRIS
En landsby i krig og fredMarie Kjestine Høier
165,96 DKK
Hæftet
(0)
En landsby i krig og fred
En landsby i krig og fred
En landsby i krig og fredMarie Kjestine Høier
129,95 DKK
EBOG
(1)
En landsby i krig og fred

Mere om Marie Kjestine Høier

Der er bare én bog af Marie Kjestine Høier tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "En landsby i krig og fred". Det er Forlaget mellemgaard, der har udgivet den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"En landsby i krig og fred" af Marie Kjestine Høier

"En landsby i krig og fred" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget mellemgaard.

Dette er en også en skøn bog fra -, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Marie Kjestine Høier