Bog & idéMarie-Louise Dehn

Bøger skrevet af Marie-Louise Dehn

Læs mere om Marie-Louise Dehn
1 produkter
1 produkter
Slip fri af perfektionismens greb
STREAM
Slip fri af perfektionismens grebMarie-Louise Dehn
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Slip fri af perfektionismens greb

Mere om Marie-Louise Dehn

Du kan kun finde en enkelt bog af Marie-Louise Dehn her hos Bog & idé. Bogen hedder "Slip fri af perfektionismens greb". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Slip fri af perfektionismens greb" af Marie-Louise Dehn

"Slip fri af perfektionismens greb" er til salg som lydbog. Du kan desuden altid have "Slip fri af perfektionismens greb" af Marie-Louise Dehn med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din smartphone, tablet eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Marie-Louise Dehn fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Marie-Louise Dehn