Bog & idéMarie-Louise Richardson og Kathrine Juul Faudel

Bøger skrevet af Marie-Louise Richardson og Kathrine Juul Faudel

Læs mere om Marie-Louise Richardson og Kathrine Juul Faudel
1 produkter
1 produkter
Kreative Chokolade Kreationer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kreative Chokolade KreationerMarie-Louise Richardson og Kathrine Juul Faudel
190,86 DKK
Hardback
(0)
Kreative Chokolade Kreationer

Mere om Marie-Louise Richardson og Kathrine Juul Faudel

Hos Bog & idé kan du bare købe en enkelt bog af Marie-Louise Richardson og Kathrine Juul Faudel. Bogen hedder "100 Smagfulde Chokolader". Det er SHOKOCHOK, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"100 Smagfulde Chokolader" af Marie-Louise Richardson og Kathrine Juul Faudel

Hos Bog & idé er "100 Smagfulde Chokolader" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af SHOKOCHOK.

Endnu en af Marie-Louise Richardson og Kathrine Juul Faudel fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Marie-Louise Richardson og Kathrine Juul Faudel