Bog & idéMarie-Louise Svane

Bøger skrevet af Marie-Louise Svane

Læs mere om Marie-Louise Svane
3 produkter
3 produkter
Dansk litteraturs historie
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk litteraturs historieMarie-Louise Svane
414,96 DKK
Indbundet
(0)
Dansk litteraturs historie
Orienten som horisont
Orienten som horisontMarie-Louise Svane
499,95 DKK
Hæftet
(0)
Orienten som horisont
Formationer i europæisk romantik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Formationer i europæisk romantikMarie-Louise Svane
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Formationer i europæisk romantik

Mere om Marie-Louise Svane

Her hos Bog & idé kan du købe et stort udvalg af bøger fra Marie-Louise Svane. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Svane.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Marie-Louise Svanes bøger udbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Litterære Livliner" udgivet af Gyldendal - "Det fortælles i Istanbul" udgivet af Klim - "Social kritik og folkelig tradition i Aakjærs roman Vredens Børn" udgivet af Medusa - "Moderkroppen tegner sig" udgivet af Medusa - "Dansk litteraturs historie" udgivet af Gyldendal - "Skyggebilleder" udgivet af Det Kongelige Bibliotek - "Formationer i europæisk romantik" i serien "Teori & æstetik" udgivet af Museum Tusculanum

Marie-Louise Svanes bøger

Du kan finde syv bøger af Marie-Louise Svane her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Marie-Louise Svane kan købes i forskellige formater. Svane har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Litterære Livliner" af Marie-Louise Svane

Det er muligt at købe Marie-Louise Svanes "Litterære Livliner" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Marie-Louise Svane "Det fortælles i Istanbul"

Det er muligt at købe Marie-Louise Svanes "Det fortælles i Istanbul" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Klim, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Marie-Louise Svane