Bog & idéMarie Tolstrup

Bøger skrevet af Marie Tolstrup

Læs mere om Marie Tolstrup
2 produkter
2 produkter
Når dit barn har OCD
BOEGERTILSTAERKPRIS
Når dit barn har OCDMarie Louise Reinholdt-Dunne
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Når dit barn har OCD
Særligt sensitive - eller særligt udfordret?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Særligt sensitiv - eller særligt udfordret?Nicoline Normann
224,96 DKK
Hæftet
(1)
Særligt sensitiv - eller særligt udfordret?

Mere om Marie Tolstrup

Marie Tolstrup har mange bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Tolstrups seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Når dit barn har OCD" udgivet af Akademisk Forlag - "Særligt sensitiv - eller særligt udfordret?" udgivet af Akademisk Forlag

Marie Tolstrups bøger

Marie Tolstrup har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Tolstrups bøger kommer blot som hæftet. Bøgerne af Tolstrup er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Akademisk Forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Når dit barn har OCD" af Marie Tolstrup

"Når dit barn har OCD" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.

"Særligt sensitiv - eller særligt udfordret?" af Marie Tolstrup

Det er muligt at købe Marie Tolstrups "Særligt sensitiv - eller særligt udfordret?" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Marie Tolstrup