Bog & idéMarieke Lucas Rijneveld

Bøger skrevet af Marieke Lucas Rijneveld

Læs mere om Marieke Lucas Rijneveld
4 produkter
4 produkter
Min egen øjesten
Min egen øjestenMarieke Lucas Rijneveld
299,95 DKK
Hæftet
(2)
Min egen øjesten
Aftenens ubehag
BOEGERTILSTAERKPRIS
Aftenens ubehagMarieke Lucas Rijneveld
248,96 DKK
Hæftet
(13)
Aftenens ubehag
Aftenens ubehag
Aftenens ubehagMarieke Lucas Rijneveld
159,95 DKK
Lydbog
(13)
Aftenens ubehag
Aftenens ubehag
Aftenens ubehagMarieke Lucas Rijneveld
159,95 DKK
EBOG
(13)
Aftenens ubehag

Mere om Marieke Lucas Rijneveld

Her hos Bog & idé ser du et bredt sortiment af bøger skrevet af Marieke Lucas Rijneveld. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Rijnevelds bøger.
Bøgerne fra Marieke Lucas Rijneveld kan skaffes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Aftenens ubehag" udgivet af Vinter Forlag - "Aftenens ubehag" udgivet af Vinter Forlag - "The Discomfort of Evening" udgivet af Faber & Faber Fiction - "The Discomfort of Evening" udgivet af Faber & Faber Fiction

Bøger af Marieke Lucas Rijneveld

Marieke Lucas Rijneveld har fire bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan bestille Marieke Lucas Rijneveld bøger i et udvalg af formater. Rijnevelds bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Marieke Lucas Rijnevelds "Aftenens ubehag"

Det er muligt at købe Marieke Lucas Rijnevelds "Aftenens ubehag" som ebog. "Aftenens ubehag" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Vinter Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Marieke Lucas Rijneveld "Aftenens ubehag"

Det er muligt at købe Marieke Lucas Rijnevelds "Aftenens ubehag" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Vinter Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Marieke Lucas Rijneveld