Bog & idéMarika Lüders

Bøger skrevet af Marika Lüders

Læs mere om Marika Lüders
1 produkter
1 produkter
Digitale medier : teknologi, anvendelser, samfunn
Digitale medier : teknologi, anvendelser, samfunnMarika Lüders
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Digitale medier : teknologi, anvendelser, samfunn

Mere om Marika Lüders

Der er kun én bog af Marika Lüders tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Digitale medier : teknologi, anvendelser, samfunn". Det er Universitetsforlaget, der har publiceret den på norsk bokmål.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Marika Lüders' "Digitale medier : teknologi, anvendelser, samfunn"

Hos Bog & idé er "Digitale medier : teknologi, anvendelser, samfunn" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Universitetsforlaget, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på norsk bokmål.

Dette er en også en skøn bog fra Lüders, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Marika Lüders