Bog & idéMarina Vidas

Bøger skrevet af Marina Vidas

Læs mere om Marina Vidas
1 produkter
1 produkter
The Copenhagen Bohun Manuscripts
The Copenhagen Bohun ManuscriptsMarina Vidas
299,95 DKK
Hardback
The Copenhagen Bohun Manuscripts

Mere om Marina Vidas

Der er blot én bog af Marina Vidas tilgængelig hos Bog & idé. Det er "The Copenhagen Bohun Manuscripts". Det er Museum Tusculanums Forlag, der har udgivet den på engelsk. "The Copenhagen Bohun Manuscripts" er desuden udgivet i serien "Danish Humanist Texts and Studies".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Marina Vidas' "The Copenhagen Bohun Manuscripts"

"The Copenhagen Bohun Manuscripts" kan købes online som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er en del af Vidas' serie "Danish Humanist Texts and Studies". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Museum Tusculanums Forlag.

Dette er en også en fantastisk bog fra Vidas, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Marina Vidas