Bog & idéMarit Tusvik

Bøger skrevet af Marit Tusvik

Læs mere om Marit Tusvik
4 produkter
4 produkter
Dejlig er jorden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dejlig er jordenMarit Tusvik
248,96 DKK
Hæftet
(0)
Dejlig er jorden
I hans arme
BOEGERTILSTAERKPRIS
I hans armeMarit Tusvik
248,96 DKK
Hæftet
(3)
I hans arme
I hans arme
I hans armeMarit Tusvik
169,95 DKK
EBOG
(3)
I hans arme
Sigrid Finne
Sigrid FinneMarit Tusvik
299,95 DKK
Hæftet
(3)
Sigrid Finne

Mere om Marit Tusvik

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Marit Tusvik. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Tusvik.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Marit Tusviks bøger kan skaffes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "I hans arme" udgivet af Batzer & Co - "I hans arme" udgivet af Batzer & Co. Roskilde Bogcafé - "Dejlig er jorden" udgivet af Batzer & Co - "Sigrid Finne" udgivet af Forlaget Oktober - "Sigrid Finne" udgivet af Batzer & Co - "Dejlig er jorden" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Dejlig er jorden" udgivet af Batzer & Co

Bøger af Marit Tusvik

Der er syv tilgængelige bogudgivelser af Marit Tusvik hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Tusviks bøger fås i flere formater. Tusviks bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Marit Tusviks "I hans arme"

Det er muligt at købe Marit Tusviks "I hans arme" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "I hans arme" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Batzer & Co, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"I hans arme" af Marit Tusvik

Hos Bog & idé er "I hans arme" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Batzer & Co. Roskilde Bogcafé, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Marit Tusvik