Bog & idéMarius Nørup-Nielsen

Bøger skrevet af Marius Nørup-Nielsen

Læs mere om Marius Nørup-Nielsen
1 produkter
1 produkter
Ritualer
RitualerMarius Nørup-Nielsen
9,00 DKK
e-bog
(0)
Ritualer

Mere om Marius Nørup-Nielsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger skrevet af Marius Nørup-Nielsen. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Nørup-Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Karakteristikon" udgivet af Samleren - "Styrkeprøver" udgivet af Samleren - "Ritualer " i serien "Moderne hjemstavnsnoveller" udgivet af Lindhardt og Ringhof¤i samarbejde med Ud & Se - "og pludselig forstod vi et levende suk" udgivet af Samleren - "Alle tiders barn" udgivet af Samleren

Mere om Marius Nørup-Nielsens bøger

Marius Nørup-Nielsen har fem bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Nørup-Nielsens bøger kommer i forskellige formater. Marius Nørup-Nielsen bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Marius Nørup-Nielsens "Karakteristikon"

"Karakteristikon" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samleren.

Marius Nørup-Nielsen "Styrkeprøver"

"Styrkeprøver" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samleren.
Detaljer
Fulde navn:
Marius Nørup-Nielsen