Bog & idéMark Lewisohn

Bøger skrevet af Mark Lewisohn

Læs mere om Mark Lewisohn
1 produkter
1 produkter
Tune In
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tune InMark Lewisohn
331,96 DKK
Indbundet
(2)
Tune In

Mere om Mark Lewisohn

Der er blot én bog af Mark Lewisohn tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Tune In". Den er publiceret af Herreværelset på dansk. "Tune In" er desuden tilknyttet serien "Alle disse år".

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mark Lewisohns "Tune In"

"Tune In" er tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i Lewisohns serie "Alle disse år". Det er Herreværelset, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Mark Lewisohn skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Mark Lewisohn