Bog & idéMarta Likierska

Bøger skrevet af Marta Likierska

Læs mere om Marta Likierska
1 produkter
1 produkter
Kontakt 1
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kontakt 1Marta Likierska
458,96 DKK
Hæftet
(0)
Kontakt 1

Mere om Marta Likierska

Marta Likierska har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Kontakt". Det er Gyldendal, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kontakt" af Marta Likierska

Hos Bog & idé er "Kontakt" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Marta Likierska skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Marta Likierska