Bog & idéMärta Tikkanen

Bøger skrevet af Märta Tikkanen

Læs mere om Märta Tikkanen
1 produkter
1 produkter
Måste försöka skri-
Måste försöka skri-Märta Tikkanen
469,95 DKK
Indbundet
(0)
Måste försöka skri-

Mere om Märta Tikkanen

Der er en del bøger fra Märta Tikkanen tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Tikkanen.
Bøgerne fra Märta Tikkanen udbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Måste försöka skri-" udgivet af Schildt & Söderströms - "To" udgivet af Gyldendal - "Sofias egen bog " udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger skrevet af Märta Tikkanen

Märta Tikkanen har tre bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan finde Märta Tikkanen bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Tikkanen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Märta Tikkanens "Måste försöka skri-"

"Måste försöka skri-" kan købes som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Det er Schildt & Söderströms, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på svensk.

Märta Tikkanen "To"

Det er muligt at købe Märta Tikkanens "To" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Märta Tikkanen