Bog & idéMartha Mottelson

Bøger skrevet af Martha Mottelson

Læs mere om Martha Mottelson
6 produkter
6 produkter
Ny pædagogisk opslagsbog
Ny pædagogisk opslagsbogChristian Sandbjerg Hansen
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny pædagogisk opslagsbog
Almen undervisningskompetence
Almen undervisningskompetenceMartha Mottelson
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Almen undervisningskompetence
Undersøgelser
UndersøgelserLars Jakob Muschinsky
259,95 DKK
Hæftet
(0)
Undersøgelser
Klassisk og moderne pædagogisk teori
Klassisk og moderne pædagogisk teoriSune Jon Hansen
579,95 DKK
Indbundet
(0)
Klassisk og moderne pædagogisk teori
Lærerens praksis
Lærerens praksisMartha Mottelson
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Lærerens praksis
Ind i pædagogikken
Ind i pædagogikkenMartha Mottelson
209,95 DKK
Hæftet
(0)
Ind i pædagogikken

Mere om Martha Mottelson

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Martha Mottelson. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Mottelson.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Undersøgelser" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" udgivet af HansReitzels - "Almen undervisningskompetence" udgivet af Gyldendal - "Ind i pædagogikken" udgivet af Akademisk Forlag - "Undersøgelser" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" i serien "Pædagogik og samfund" udgivet af Gyldendal - "Ny pædagogisk opslagsbog" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" udgivet af HansReitzels - "Lærerens praksis" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Martha Mottelson

Martha Mottelson har ni bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Martha Mottelson kommer i et udvalg af formater. Martha Mottelson bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Martha Mottelsons "Undersøgelser"

Det er muligt at købe Martha Mottelsons "Undersøgelser" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Martha Mottelson "Klassisk og moderne pædagogisk teori"

"Klassisk og moderne pædagogisk teori" er til salg som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Martha Mottelson