Bog & idéMartin Advaith Kirkevang

Bøger skrevet af Martin Advaith Kirkevang

Læs mere om Martin Advaith Kirkevang
1 produkter
1 produkter
Vær tro mod dig selv på jobbet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vær tro mod dig selv på jobbetMartin Advaith Kirkevang
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Vær tro mod dig selv på jobbet

Mere om Martin Advaith Kirkevang

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Martin Advaith Kirkevang. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Kirkevang.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vær tro mod dig selv på jobbet" udgivet af StayTrue - "Jeg tør godt!" udgivet af StayTrue

Bøger af Martin Advaith Kirkevang

Der er to tilgængelige udgivelser af Martin Advaith Kirkevang hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Kirkevangs bøger fås bare som hæftet. Kirkevangs bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne publiceret af StayTrue.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Vær tro mod dig selv på jobbet" af Martin Advaith Kirkevang

"Vær tro mod dig selv på jobbet" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af StayTrue.

Martin Advaith Kirkevang "Jeg tør godt!"

"Jeg tør godt!" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er StayTrue, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Martin Advaith Kirkevang