Bog & idéMartin Bergsøe

Bøger skrevet af Martin Bergsøe

Læs mere om Martin Bergsøe
2 produkter
2 produkter
En røst i ørkenen
BOEGERTILSTAERKPRIS
En røst i ørkenenMartin Bergsøe
248,96 DKK
Hæftet
(2)
En røst i ørkenen
Gud i Centrum
Gud i CentrumMartin Bergsøe
149,00 DKK
Lydbog
(0)
Gud i Centrum

Mere om Martin Bergsøe

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Martin Bergsøe. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Bergsøe.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En røst i ørkenen" udgivet af Hovedland - "Gud i Centrum" udgivet af Scandinavia A/S

Martin Bergsøes bøger

Der er to tilgængelige bøger af Martin Bergsøe hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bergsøes bøger fås i udvalgte formater. Bergsøes bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Martin Bergsøes "En røst i ørkenen"

Hos Bog & idé er "En røst i ørkenen" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Hovedland, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Gud i Centrum" af Martin Bergsøe

Det er muligt at købe Martin Bergsøes "Gud i Centrum" som lydbog. Når du køber "Gud i Centrum" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er afsluttet. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Scandinavia A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Martin Bergsøe