Bog & idéMartin H. Laursen

Bøger skrevet af Martin H. Laursen

Læs mere om Martin H. Laursen
1 produkter
1 produkter
Ind i taknemligheden
STREAM
Ind i taknemlighedenMartin H. Laursen
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Ind i taknemligheden

Mere om Martin H. Laursen

Martin H. Laursen har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Ind i taknemligheden". Den er udgivet af SAGA Egmont på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ind i taknemligheden" af Martin H. Laursen

"Ind i taknemligheden" er tilgængelig online som lydbog. Du kan derudover altid have "Ind i taknemligheden" af Martin H. Laursen med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din smartphone, tablet eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Martin H. Laursen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Martin H. Laursen