Bog & idéMartin Jensen

Bøger skrevet af Martin Jensen

Læs mere om Martin Jensen
3 produkter
3 produkter
Helligåndens gæster
STREAM
Helligåndens gæsterMartin Jensen
59,95 DKK
Lydbog
(1)
Helligåndens gæster
Mens møllen maler
STREAM
Mens møllen malerMartin Jensen
59,95 DKK
Lydbog
(1)
Mens møllen maler
Hug
HugMartin Jensen
219,95 DKK
Lydbog
(0)
Hug

Mere om Martin Jensen

Martin Jensen har en del bøger, der er til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Jensens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mens møllen maler" udgivet af Klim - "Helligåndens gæster" udgivet af Klim

Martin Jensens bøger

Der er to tilgængelige bøger af Martin Jensen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Jensen fås bare som lydbog. Jensens bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af Klim.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Martin Jensens "Mens møllen maler"

Det er muligt at købe Martin Jensens "Mens møllen maler" som lydbog. Martin Jensens "Mens møllen maler" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Det er Klim, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Helligåndens gæster" af Martin Jensen

Det er muligt at købe Martin Jensens "Helligåndens gæster" som lydbog. Når du køber "Helligåndens gæster" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er afsluttet. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klim.
Detaljer
Fulde navn:
Martin Jensen