Bog & idéMartin Johansson

Bøger skrevet af Martin Johansson

Læs mere om Martin Johansson
0 produkter

Mere om Martin Johansson

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Martin Johansson. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Johansson.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den store brødbog" udgivet af Legind - "Min store brødbog - Særudgave" udgivet af Legind - "Min store bagebog" udgivet af Legind - "Det perfekte brød" udgivet af Legind - "Surdejsbrød" udgivet af Legind - "Brød & pizza" udgivet af Legind

Martin Johanssons bøger

Martin Johansson har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Johanssons bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Johansson er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Legind.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Den store brødbog" af Martin Johansson

"Den store brødbog" er til salg som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Legind.

"Min store brødbog - Særudgave" af Martin Johansson

Hos Bog & idé er "Min store brødbog - Særudgave" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Legind, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Martin Johansson