Bog & idéMartin Kellerman

Bøger skrevet af Martin Kellerman

Læs mere om Martin Kellerman
0 produkter

Mere om Martin Kellerman

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Martin Kellerman. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Kellerman.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rocky" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Rocky & Edith" udgivet af Politisk revy¤i samarbejde med Strand Comics - "Rocky Single og sur " i serien "Rocky" udgivet af Politisk Revy¤i samarbejde med Strand Comics - "Rocky" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Rocky 5" udgivet af Politisk Revy¤i samarbejde med Strand Comics - "Rocky" udgivet af Politisk Revy¤i samarbejde med Strand Comics - "Rocky Don't call it a comeback" i serien "Rocky" udgivet af Politisk Revy i samarbejde med Strand Comics - "Rocky Thug life" udgivet af Politisk Revy¤i samarbejde med Strand Comics - "Rocky The big payback" i serien "Rocky" udgivet af Politisk Revy i samarbejde med Strand Comics

Bøger af Martin Kellerman

Martin Kellerman har ni bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Kellerman som indbundet. Kellerman har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Rocky" af Martin Kellerman

Det er muligt at købe Martin Kellermans "Rocky" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Gyldendals Bogklubber, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Rocky & Edith" af Martin Kellerman

Det er muligt at købe Martin Kellermans "Rocky & Edith" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Politisk revy¤i samarbejde med Strand Comics, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Martin Kellerman