Bog & idéMartin Larsen

Bøger skrevet af Martin Larsen

Læs mere om Martin Larsen
7 produkter
7 produkter
Kronos' drømme
Kronos' drømmeMartin Larsen
349,95 DKK
Hæftet
(4)
Kronos' drømme
Parasitsonetterne
BOEGERTILSTAERKPRIS
ParasitsonetterneMartin Larsen
165,96 DKK
Indbundet
(8)
Parasitsonetterne
Blomster
BlomsterPeter Waterhouse
99,95 DKK
Hæftet
(0)
Blomster
Kronos' drømme
STREAM
Kronos' drømmeMartin Larsen
119,95 DKK
Lydbog
(4)
Kronos' drømme
Kronos' drømme
Kronos' drømmeMartin Larsen
119,95 DKK
EBOG
(4)
Kronos' drømme
Patafysikeren Doktor Faustrolls bedrifter og betragtninger
BOEGERTILSTAERKPRIS
Patafysikeren Doktor Faustrolls bedrifter og betragtningerAlfred Jarry
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Patafysikeren Doktor Faustrolls bedrifter og betragtninger
Noget sort
BOEGERTILSTAERKPRIS
Noget sortJacques Roubaud
132,76 DKK
Hæftet
(0)
Noget sort

Mere om Martin Larsen

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Martin Larsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Larsens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det stof alting er gjort af" udgivet af Gyldendal - "Parasitsonetterne" udgivet af Gyldendal - "Trykluftbremser " i serien "Køretøjsteknik" udgivet af Industriens Forlag - "Køle- og smøresystem" i serien "Køretøjsteknik" udgivet af Industriens Forlag - "Hvis jeg var kunstner" udgivet af Gyldendal - "Leporello" udgivet af Arena - "Leporello Bølger af begær vil strømme gennem mig" udgivet af Arena-Dottir - "Noter til det mere perfekte liv" udgivet af Basilisk - "Monogrammer Kunsten" udgivet af Basilisk

Martin Larsens bøger

Der er ni tilgængelige udgivelser af Martin Larsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Martin Larsen fås i udvalgte formater. Martin Larsen bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Martin Larsens "Det stof alting er gjort af"

"Det stof alting er gjort af" er til salg som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Martin Larsen "Parasitsonetterne"

Hos Bog & idé er "Parasitsonetterne" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Martin Larsen